Sunday, 17 December 2017

BCA family
Terima kasih BCA Family untuk 4 tahun ini.
Kejutan terakhir untuk Lecturer yang paling kami sayangi, yang paling banyak meluangkan masa melayan kerenah sorang-sorang pelajarnya, yang tahu perangai pelajarnya setiap sorang, yang selalu cakap 'kita jumpe semester depan' kat studentnya, supaya student lagi semangat buat kerja, hingga satu masa tu tak aku berani nak ambil subjek Illustration sebab rasa tak mampu nak galas tanggungjawab buat task yang aku rasa susah gile, yang tak pernah jemu memberi idea dan inspirasi kepada pelajar-pelajarnya. Terima Kasih dari Kelas Design Layout And Basic Perspective, Figure Design, Illustration, Portfolio hingga FYP ! Moga terus berada dalam rahmatNya.
lepas habis semua ..kita p perak plak kenduri ANUAR N TEERA selamat pengantin baru bro
lepas habis ni masing-masing bawa haluaan masing2.....
dance perfomance
selesai sudah exchibiton budak 2 animation dgree. exchibition ni kiteorg buAt dekat quil mall sebelah unikl ..first bacth yg buat dekt quil..ditaja plk tu oleh quil mall..exhibition ni 2 hari...sapa x penat...tidur x cukup sibuk buat booklate, sticker,poster mcm2 la..nasib la mr comelll
ini logo fyp kitorng ...

Wednesday, 15 November 2017

selain kiteorg kena buat fyp. kena jugak shooting untuk subject post production..masing2 bertukus lumus untuk siapkn asignment post pro ni..korbankn masa untuk balik kampung..
walaupun susah nak handle budak budak degree yang kepala batu semua, tapi finally semua dapat step yang baru tu. 💃💃💃💃 let's check in out !
NEXT PROGRESS FYP 2 MINUTE 10 SEC ALHAMDULILLAH EVERYTHING GOING WELL THIS TIME. THANK YOU ALLAH, FAMILY, MR.M,A ND ALL CLASSMATE although my animation still ke laut, tapi this much better then last progress. usaha lagi untuk improve mana yang still huru hara, ada masa almost 2 month from now. nak jadikan cerita, aku nekad nak buat betul betul sebab prsent yang pertama airmata aku mencurah2 menangis sebak apa tak tau. 😭 sebenarnya stress sangat masa nak siapkan, nak jadikan alasan dengan ayah tak sihat, dengan kerja crash tak sudah, tak tenang jiwa ni. tak sangka ramai yang datang bagi semangat, tunjuk ajar, tak tahu nak terima kasih macam mana. kita susah orang tolong, inshaAllah akan ada bahagian aku yang datang tolong pulak. jom lah tinjau sikit progress aku buat before present 2 minit 10 sec.👼

Tuesday, 12 September 2017

haii nama saya moskov...disebbkn bnda ni aku tido mcm tido2 ayam...sampai mata naik lebam..redo je la

Sunday, 20 August 2017

kita overnight nk siapkan 1 minit 30 saat ..hahah kita korbankn masa kita untuk habiskn asigment kita nho..
kita overnight nk siapkan 1 minit 30 saat ..hahah kita korbankn masa kita untuk habiskn asigment kita nho..
hari2 hari mengadap lampu lightbox.