Wednesday, 15 November 2017

selain kiteorg kena buat fyp. kena jugak shooting untuk subject post production..masing2 bertukus lumus untuk siapkn asignment post pro ni..korbankn masa untuk balik kampung..
walaupun susah nak handle budak budak degree yang kepala batu semua, tapi finally semua dapat step yang baru tu. 💃💃💃💃 let's check in out !
NEXT PROGRESS FYP 2 MINUTE 10 SEC ALHAMDULILLAH EVERYTHING GOING WELL THIS TIME. THANK YOU ALLAH, FAMILY, MR.M,A ND ALL CLASSMATE although my animation still ke laut, tapi this much better then last progress. usaha lagi untuk improve mana yang still huru hara, ada masa almost 2 month from now. nak jadikan cerita, aku nekad nak buat betul betul sebab prsent yang pertama airmata aku mencurah2 menangis sebak apa tak tau. 😭 sebenarnya stress sangat masa nak siapkan, nak jadikan alasan dengan ayah tak sihat, dengan kerja crash tak sudah, tak tenang jiwa ni. tak sangka ramai yang datang bagi semangat, tunjuk ajar, tak tahu nak terima kasih macam mana. kita susah orang tolong, inshaAllah akan ada bahagian aku yang datang tolong pulak. jom lah tinjau sikit progress aku buat before present 2 minit 10 sec.👼

Tuesday, 12 September 2017

haii nama saya moskov...disebbkn bnda ni aku tido mcm tido2 ayam...sampai mata naik lebam..redo je la

Sunday, 20 August 2017

kita overnight nk siapkan 1 minit 30 saat ..hahah kita korbankn masa kita untuk habiskn asigment kita nho..
kita overnight nk siapkan 1 minit 30 saat ..hahah kita korbankn masa kita untuk habiskn asigment kita nho..
hari2 hari mengadap lampu lightbox.