Wednesday, 16 December 2015


tgok la malm ni kita bercengkam mata buat bnda sebb hari khamis last dpt cop..cop tu penting tu hehhe..lepas dengr sir ckp hari khamis nk bg markah untuk bloq semua pakat updet blog..yg aq ni dok buat bnda ni penat gila..


ni pose yg saya gunakan untuk final yg digabungkn dgn burung helang..nasib la sir approve rasa lega sgt..
throwback sikit gambar ni..ni member group saya ..kami semua pegi interview cartunis ni nama dye MIKI ..bnyak jgak la kiteorng bertnykn soalan dekt dya..haishh lama la borak ngn dye..dye jgak bnyak bg nasihat kt kiteowng pasal animation ni..n selepas tu dye buat demo sikit depn kiteorng laju btul dye lukis..
Terkadang, kita tidak dapat apa yang kita impikan. Lalu, kita menyalahkan takdir kerana terlalu kecewa. Sedangkan, kita tidak sedar, apa yang kita perolehi adalah lebih baik dari apa yang kita harapkan.
tu hah pantang nampak camera semua serebu apa pown kami hari ni happy ..hehe..muka letih ada happy ada semua ada la haha.
 assalammualaikum hah ni tdi punya cerita...penat gila...semua ade 4 group yg first group MOK yg group kedua AKU INGIN MENJADI BINTANG n yg ketiga group COIN yg yg last sekli group saya iaitu MENANTU OH MENANTU .alhmdulilah semua bg komitmen yg baik..apa pown kita buat yg terbaik dah...selesai dah final project ..ade lagi yg belum selesai iaitu AUDIO PRODUCTION n FIGURE DESIGN insyaallah semua nya akn berjalan lanjar
hah ni nak bg tau ni hah ni kerja storyboard ..alhmdulilah dah selesai present..macm2 jadi seblom kiteorng present..nasib dpt handle haishhh...
amboi kak popo kita nak cari gaduh ngn kita ni..sampai melompat tinggi tu..ni la cri aq lepas stress pikir final project bgai..lagi2 kerja mr m herr hari2 tdo mta x pejam pikirkn keja dia ja..








asslamualaikum hah..ni la watak sya..tpi saya punya watak lelaki.. ni hanya sebagai rujukan je haha...pasal benda ni la selalu kna reject aq punya kerja degn mr m haishhh...


Saturday, 12 December 2015






hah tudia ni ha watak2 dalam teater menantu oh menantu ni..haha meh la ramai2 support kami..mr m pown boley datang ehh..kot la kmi kena redue ke,,haha ayat perli haha





ha ni nama dya shila pegg watak mak leha.


ni pula peja dya pegang watak mail


ha ni plak tyra pgang watak minah salleh nama dya julie


ni pegang watak perempuan nama dya atin


ni plak pak ameer

 ni plak watak utama nama dya anuar dye pgang watak sebagai POK PA

 ni fatimah






Friday, 11 December 2015

ASSALAMMUALAIKUM semua hari ni aku nak cerita pasal final project subject acting for animation. seperti biasa lah kan bila dah masuk hujung2 semester ni bnyak final project ye.so final project aku ialag setiap ahli group kena mempersembahkan poster setiap seorng kerana itu markah individu. so sir pilih aku punya poster untuk dijadikn poster final teater...meh la kita tgok ramai2..
bertemu kembali kita, apa khabar semua ? alhamdulilah sihat belaka, cuma macam biasa minggu-minggu akhiir semester ini semua orang sibukan, so sama la dengan aku ni dah 2 minggu balik lewat bb nk siapkan final project..entri kali ni aku nak cerita pasal hari selasa tu, ad
ku dan group2 lain ada presentation PE2 . group kami kna present jam 9-10 pagi. setiap kumpulan 2 orng ja present..tapi aku yg taut mngalahkan orng yg present.
hah tudia muka sessorng dah macm rupa apa tah..ni gara-gara mr m la ni haha..stress degn dia punya kerja..hasiih xtu nak tulis apa ..sini ja la bnyak lagi gambar nak post ni .