Sunday, 22 November 2015






ha tudia ni la mr m yg selalu reject kiteornag punya work hahah..tpi dya baik gila walaupun kerja yg dya bg banyak haha..kelas dya student paling takut haha..bnyak gila kerja dya bg hahha..







ASSALAMUALAIKUM semua.. Aku tak mau cerita panjang cuma nak tunjuk drawing human and animal pose untuk final project figure design ni. Seperti aku ckap sebelum ni aku punye kene rejectkan. So yang ni aku tak kene reject cuma Sir suruh aku tambah ja. Ini la drawingnya.







Ini drawing human pose yang aku buat, character apa pown xtahu
aku bukan suka sngat pun ngan watak ni, aku saja lukis. 
. First2 tunjuk kena reject, kali kedua alhamdulilah mr m cop n dye ckp saya ni memng suka warna background ke...



Ini drawing animal pose yang aku buat, alhamdulilah xkena reject..penat gile buat eagle ni amek masa 3 hari 1 hari amek masa lama gile ...haha..tpi alhmdulilah siap jgak ..tinggla final je..penat do 

Sunday, 1 November 2015



kita cerita pasal cuti mid sem ni ehh..saya rasa cuti x mcm cuti pown dok kt umah mngadap benda alah ni..cuti pegang pensil lukis haishhh..kertas A2 besar gila haha..kita ni dah la x power melukis ...lukis orang lidi insyaallah boley kot..haha..oke la ehh..nk up pasal bnda lain plak...oke daaaaaaa




ASSALAMMUALAIKUM..

hai guys. bagaimana cuti anda? haha
mesti tak best kan sebab Mr.M bagi assignment. perghhh orang nak cuti dia sibuk nak bagi kerja..
well.. terpaksalah kannnn. so nak cerita sikit nih haaa
sebelum cuti haritu Mr.M bawak kitorang pergi ZOO NEGARA. haa bukan free tauu. kena bayar.
so kitorang pergi waktu pagi. dalam pukul 10 pagi macam tuu bertolak. 
ingatkan jauhh. rupanya dekatnyaa lahaii. nak tido dalam bas pun terbantutttt..








MEET THE ANIMALS..

ha tudia masuk dah binatang ni,,penuh dah dalam blog aq ni..pusing2 satu zoo tu binatang ni ja dapt..bb handfone heng..janji ehh xtahu la nk tulis apa..apa pown cerita pasal binatang ja..ehh kenapa ada flamingo sesat dalam gambar ni.group flamingo mesti x cukup ni haha...dah la penat la nak type dah xtahu nk tulis apa ..kang tulis bnyak merapu ja lebih..