Thursday, 15 October 2015


ehh cek abg ni termenung apa plak ni..tegh pikir masalh apa ni...haha bukan pikir masalh tpi tgh pikir xde sape ke nk like ke comment ke hahah..meh la kwan2 kita sama2 coment like...meh la kita perbnyak kn comment...jgn perduli apa orng nk ckp kita punya gambar kn haha..mehhh cept..tolong ngan ikhlas oke..hehe...ehh lupa plak dh lewat la egt nk post bnyak lagi ..tpi asa dah lwat dah t la kita post lagi ehhh...

15/10/2015

assalammualaikum..hari punya cerita trip ke zoo negara ..first time pegi zoo negara ni..selalu pegi zoo taiping ja..sampai campus semua kumpul kat loby unikl...dah mcm budk2 dah haii guy beratur nak kira dah cukup ke lepas dah cukup semua gerak masuk bus oke haha..tpi kawan2 saya ni muka happy gila x sabar nk pegi zoo jumpa kwan 2 diorng haha..sambil buat kerja figure design  kita release la tension sekli kan..hehe,,,


Wednesday, 7 October 2015


ha tudia keluar dha gamba MR.M kita ni..apa bila Mr.m kita yg comel ni berbicara tangan angkat merata nasib kaki x angkt sekli haha.. tidak lari habis student..nampak ja mcm serius tpi dalam hati ada taman cek oiii...jgn main2 hahah...


haishhh penat jgak eh dok post asiggment je lam ni..sekali sekala nk post jgak gmbar kita kn...figure design jgak ni.. hahah


CONVERSATION-2 INK ON PAPER.
75 X 55 CM
2005

ehh...makluk mana ni...lembaga hitam ke...ehhni bukn lembaga hitam...saya pown dah lupa apa benda ni




Lama dah nk post benda alah ni..saya amek benda ni dekat gellery pertronas..saja pegi buat lawatan..sambil mencari idea..mklom la first time masuk..haha..benda ni pon dah lama nk post xtak sempat nk post..sekrng baru nak pos..cuba perhati degn mata tajam apa yg sedng dibuat oleh character tersebut saya pown curiga..dya tgh sujud solat ke apa  mesti korang xtahu kan..hanya tuan yg buat ni je yg tahu..tpi saya tahu ini adalah (Breakfast on white..)










Assalammualaikum.. lama xmelawat blog ni dah bersawang dah..rindu plak nk post gambar lam bloq ni...mesti rindu kn...sibuk sikit semenjak 2 menjak ni..asiggement pown dah bertimbun sekrng ni..jerebu tebal sgt sampai x nampak rupa blog ni hahaha..soe..pastu sibuk acting la apa..sampaai blog pown lupanak post something kn...oke la aq pun xtau nk tulis apa..nak post gambar plak..asyik bertaip ja..penat tangn den...

Thursday, 1 October 2015


                                                                           1998
                                                           HUMAN BAPTISMS
                                                                     PLASTER
                                                                 40 X 40 X 30 CM