Wednesday, 16 December 2015


tgok la malm ni kita bercengkam mata buat bnda sebb hari khamis last dpt cop..cop tu penting tu hehhe..lepas dengr sir ckp hari khamis nk bg markah untuk bloq semua pakat updet blog..yg aq ni dok buat bnda ni penat gila..


ni pose yg saya gunakan untuk final yg digabungkn dgn burung helang..nasib la sir approve rasa lega sgt..
throwback sikit gambar ni..ni member group saya ..kami semua pegi interview cartunis ni nama dye MIKI ..bnyak jgak la kiteorng bertnykn soalan dekt dya..haishh lama la borak ngn dye..dye jgak bnyak bg nasihat kt kiteowng pasal animation ni..n selepas tu dye buat demo sikit depn kiteorng laju btul dye lukis..
Terkadang, kita tidak dapat apa yang kita impikan. Lalu, kita menyalahkan takdir kerana terlalu kecewa. Sedangkan, kita tidak sedar, apa yang kita perolehi adalah lebih baik dari apa yang kita harapkan.
tu hah pantang nampak camera semua serebu apa pown kami hari ni happy ..hehe..muka letih ada happy ada semua ada la haha.
 assalammualaikum hah ni tdi punya cerita...penat gila...semua ade 4 group yg first group MOK yg group kedua AKU INGIN MENJADI BINTANG n yg ketiga group COIN yg yg last sekli group saya iaitu MENANTU OH MENANTU .alhmdulilah semua bg komitmen yg baik..apa pown kita buat yg terbaik dah...selesai dah final project ..ade lagi yg belum selesai iaitu AUDIO PRODUCTION n FIGURE DESIGN insyaallah semua nya akn berjalan lanjar