Sunday, 17 December 2017

BCA family
Terima kasih BCA Family untuk 4 tahun ini.
Kejutan terakhir untuk Lecturer yang paling kami sayangi, yang paling banyak meluangkan masa melayan kerenah sorang-sorang pelajarnya, yang tahu perangai pelajarnya setiap sorang, yang selalu cakap 'kita jumpe semester depan' kat studentnya, supaya student lagi semangat buat kerja, hingga satu masa tu tak aku berani nak ambil subjek Illustration sebab rasa tak mampu nak galas tanggungjawab buat task yang aku rasa susah gile, yang tak pernah jemu memberi idea dan inspirasi kepada pelajar-pelajarnya. Terima Kasih dari Kelas Design Layout And Basic Perspective, Figure Design, Illustration, Portfolio hingga FYP ! Moga terus berada dalam rahmatNya.
lepas habis semua ..kita p perak plak kenduri ANUAR N TEERA selamat pengantin baru bro
lepas habis ni masing-masing bawa haluaan masing2.....
dance perfomance
selesai sudah exchibiton budak 2 animation dgree. exchibition ni kiteorg buAt dekat quil mall sebelah unikl ..first bacth yg buat dekt quil..ditaja plk tu oleh quil mall..exhibition ni 2 hari...sapa x penat...tidur x cukup sibuk buat booklate, sticker,poster mcm2 la..nasib la mr comelll